La Immobiliària

Vagi al Contingut

Menú Principal

Qui som?

La Immobiliària compta amb un equip professional amb una llarga trajectòria al sector de la intermediació immobiliària amb més de 30 anys. A la vegada, acumulem una sòlida formació financera desenvolupada en diverses entitats de primera línia.

En compliment de la legalitat vigent a Catalunya, estem inscrits en el Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya amb el RAIC. 4269.

A començaments de 2012, varem iniciar la nova iniciativa empresarial amb l'obertura d'una nova i independent oficina de Gestió Immobiliària
"LA IMMOBILIÀRIA", a la població de Castellar del Vallès on, actualment, hi són ubicades les nostres oficines empresarials i d’atenció al públic.

El nostre equip comercial, compta amb professionals de provada vàlua i és perfecte coneixedor del mercat de la compravenda i lloguer immobiliaris, acumulant una llarga i dilatada experiència.

Si bé el nostre àmbit d’actuació es global, la nostra activitat es centra més específicament en les poblacions de
Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès i Sentmenat on, per proximitat geogràfica es genera una major quantitat de sinergies.

La tipòloga d'immobles comercialitzats ho és en les vessants de compravenda, lloguer i lloguer amb opció de compra, incloent-hi tant la obra nova com el mercat de segona ma. En quant el producte, tractem en vivendes: Cases i pisos, trasters i garatges o places d’aparcament. També comercialitzem naus industrials i solars, tant urbans com industrials i rústics.

En l’apartat publicitari, estem presents en els portals d'Internet més visitats i en mitjans de comunicació d’àmbit local i territorial, des de on transmetem el catàleg dels nostres productes als nostres clients.

La Immobiliària. Des de Castellar, donant servei al Vallès.

Torna al contingut | Torna al menú principal